Over ons

Loon- en Transportbedrijf van Pinxteren b.v. is een familiebedrijf wat van oudsher diverse werkzaamheden uitvoert in de agrarische sector. Vandaag de dag bestaan de activiteiten uit cultuur- en civieltechnische grondwerkzaamheden, snoei- en rooiwerkzaamheden, bestratingswerkzaamheden, sloopwerken, rioolwerken, transport en gladheidsbestrijding.

Door ons moderne en gespecialiseerde machinepark en onze hoge mate van flexibiliteit kunnen we snel inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Deze zijn, net als onze werkzaamheden, erg divers. We denken graag met onze opdrachtgevers mee door hen te ontzorgen. Samen met ons vaste team van enthousiaste medewerkers gaan we oplossingsgericht en professioneel te werk en doen we er alles aan om uw opdracht tot in de puntjes uit te voeren.

Van Pinxteren b.v. is een bedrijf dat zich sinds jaar en dag met hart en ziel inzet voor de belangen van onze opdrachtgevers. U kunt rekenen op kwaliteit en uitstekende service.

Certificering

Veiligheid en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Hiervoor is sinds 2000 het Integraal Management Systeem voor Kwaliteit, Arbo en Veiligheid opgezet binnen ons bedrijf. Sindsdien zijn we in het bezit van de onderstaande certificaten. Dagelijks zorgen we er samen met onze gemotiveerde medewerkers voor dat u tevreden kunt zijn, zoals u van ons gewend bent.

VCA * GecertificeerdISO 9001 GecertificeerdVgm Checklist Aannemers VCA

Historie

De basis van ons bedrijf is gelegd in 1951. Opa Ties kocht destijds een tractor met een aardappelrooier en ging hiermee de boer op. Al snel breidde hij zijn werkzaamheden uit met diverse andere machines en medewerkers.

van Pinxteren BV HistorieHij werd in Boxtel en omgeving bekend met zijn typisch dienstenbedrijf voor de agrariërs en verzorgde o.a. het ploegen, mesten, zaaien, hakselen en oogsten voor hen.

Sinds 2001 dragen Marcel en Judith van Pinxteren zorg voor de leiding van het bedrijf.

In september 2016 hebben wij ons 65 jarig bestaan feestelijk gevierd. Een mijlpaal waar wij bijzonder trots op zijn!

 

Al 65 jaar Grondig Gedreven
Wij leveren ook bouwgrondstoffen aan
bedrijven én particulieren!
Laat uw gegevens achter,
dan nemen wij contact met u op!

Tongeren 48
5282 JH BOXTEL

Telefoon: 0411 - 67 57 20
Fax: 0411 - 68 56 16

info@pinxterenbv.nl

©2015 van Pinxteren B.V.